Kaan genç yaşta yaşamını yetirdi

Kaan genç yaşta yaşamını yetirdi

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi, genç yaşta yaşamını yitiren öğrencisi Kaan için gözyaşı döküyor. 

Ağustos ayında geçirdiği trafik kazası sonrası uzun süredir Kavala Hastanesinde bulunan lise üçüncü sınıf öğrencisi Kaan Ahmetoğlu’nun yaşama tutunma mücadelesine yenik düştüğü bildirildi. 

Ağustos ayında İskeçe’nin Büyük Osmanlı köyü yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonrasında ağır yaralı olarak Kavala Hastanesine kaldırılan ve tedavi altına Kaan Ahmetoğlu’nun bu sabah hayatını kaybettiği ifade edildi. Kırköylü olan Kaan Ahmetoğlu’nun geçirdiği kaza nedeniyle omuriliğinde hasar oluştuğu bildirilmişti. 

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti tarafından yapılan açıklama şöyle: “Acımız büyük. İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi son sınıf öğrencilerimizden Kaan Ahmetoğlu’nun vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kaan evladımızın vefatı İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi ailesini derinden üzmüştür, acımız büyük. Kaan evladımıza Allah’tan rahmet diler, başta ailesi, yakınları ve arkadaşlarına okul camiamız adına başsağlığı ve sabırlar dileriz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.”

Rotterdam'da silahlı saldırı
Önceki Rotterdam'da silahlı saldırı
Bursa'da Av. Hakan Çavuşoğlu ve Av. Nurullah Murat'ın Hukuk Bürosu açıldı
Sonraki Bursa'da Av. Hakan Çavuşoğlu ve Av. Nurullah Murat'ın Hukuk Bürosu açıldı