Avrupa’nın Sesi’nden Essen Başkonsolosu Şimşir’e “Hoş Geldiniz” ziyareti

Avrupa’nın Sesi’nden Essen Başkonsolosu Şimşir’e “Hoş Geldiniz” ziyareti

Avrupa’nın Sesi Gazetesi ve Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Mehmet Hasan, yeni atanan Türkiye’nin Essen Başkonsolosu Tolga Şimşir’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Yeni Başkonsolos Tolga Şimşir ile bir araya gelen Mehmet Hasan hem tanıştı hem de bilgi alışverişinde bulundu. Ziyarette ayrıca vatandaşları bilgilendirme noktasında iletişim halinde, birlikte çalışma isteğini dile getirildi.

Avrupa’nın Sesi Gazetesi’nin vatandaşları bilgilendirme ve bilinçlendirme noktasında önemli bir köprü görevi üstleneceğini söyleyen Başkonsolos Şimşir, kapısının her zaman açık olduğunu ifade etti.

Başkonsolosluk olarak ihtiyaç duyulması halinde her türlü desteği verebileceklerini belirten Şimşir, zaman zaman etkinliklerde de bir araya geleceklerini dile getirdi.

Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sonrası Avrupa’nın Sesi Gazetesi ve Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Mehmet Hasan, Başkonsolos Tolga Şimşir’i çalışma ofislerinde de ağırlamak istediklerini belirterek, üzerine düşen her türlü sorumluluğu seve seve üstleneceğini bildirdi.

T.C. Essen Başkonsolosu Sezai Tolga Şimşir'in göreve başlama vesilesiyle mesaj yayınladı
Önceki T.C. Essen Başkonsolosu Sezai Tolga Şimşir'in göreve başlama vesilesiyle mesaj yayınladı
Bursa'da Av. Hakan Çavuşoğlu ve Av. Nurullah Murat'ın Hukuk Bürosu açıldı
Sonraki Bursa'da Av. Hakan Çavuşoğlu ve Av. Nurullah Murat'ın Hukuk Bürosu açıldı